مقالات دریل برقی

دریل چکشی چیست و نحوه کار دریل چکشی چگونه است

دریل چکشی

دریل های چکشی یک از انواع مدل های دریل است. معمولا دریل های معمولی یا به اصطلاح پیچ بند فقط خاصیت چپ گرد و راست گرد را دارند اما دریل های چکشی برقی قابلیت ضربه به مته را دارد . از دریل های چکشی معمولا در سوراخ کاری های دیوار های بتنی و سنگی و سیمانی استفاده می شود .قیمت دریل  چکشی به واسطه گیربکس قدرتمندی که دارد بالاتر از دریل های معمولی است .

نحوه کار دریل چکشی

دریل های چکشی برخلاف دریل های ساده دارای گیربکس قوی تری می باشد تا بتوان به راحتی سوراخ کاری هایی دیوارهای بتنی و سنگی و سیمانی را انجام داد این دریل به واسطه ضرباتی که به مته وارد می کند این حالت را ایجاد می کند که باعث قدرت بیشتر شود تا در سوراخ کردن دیوار مصرف کننده به سهولت کار خود را انجام دهد . استفاده از حالت چکشی در دریل ها در دست خود مصرف کننده می باشد . معمولا استفاده از این حالت در دست شخص مصرف کننده می باشد قطعا برای سوراخ کاری دیوار استفاده از حالت چکشی دریل های چکشی برقی الزامی می باشد .

دریل چکشی

انوع دریل های چکشی

معمولا دریل های چکشی را به دونوع شارژی و برقی تقسیم می کنند

دریل شارژی چکشی

دریل های چکشی شارژی همانطور که از اسمش پیداست از منبع تغذیه باطری استفاده می کنند که در مواقعی که برق در دسترس نیست از این نوع دریل های استفاده می شود .

دریل چکشی برقی

دریل های چکشی برقی نیز از منبع برق مستقیم استفاده می کنند که دریل های چکشی برقی نیز به سه نوع تقسیم می شود

  1. دریل های تک گیر بکس
  2. دریل های دو گیربکس یا دو حالته
  3. دریل های سه گیربکس یا سه حالته

ساختار دریل چکشی

دریل های چکشی برقی معمولا از پنج قطعه اصلی تشکیل می شوند :

  1. موتور
  2. گیربکس
  3. کلید پاور
  4. بدنه
  5. کلید تغییر حالت

جمع بندی

خرید دریل چکشی قطعا بستگی به نحوه استفاده و نیاز های افراد بستگی دارد به عنوان مثال برند رونیکس دریل های چکشی مدل 2260 و2250 خود را روانه بازار کرده است که در دونوع قدرت و قیمت متفاوت است .مقاله تفاوت دریل چکشی 2250و 2260 را می توانید در سایت ما بخوانید.

منابع خارجی درباره تفاوت دریل چکشی و ساده 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *